dimecres, 17 de setembre del 2008

ETHERSWORN CANONIST (WOWWWW!!!!)

Aquesta criatura és B-R-U-T-A-L. Per si sola és un 2/2 per 2, un sol maná blanc, i no és llegenda, afegim l'habilitat i tenim el que més que segurament serà una de les cartes de l'ampliació i de les cares.
 A vintage de cap a les fish; benefici a dos bandes: una és que els counters sempre entraran en torn de l'altre a no ser que volguem contrarrestar un artefacte, també els swords tindran "split second" si la criatura acaba d'entrar, un problema per Bomberman i Oath. El segon benefici és l'obvi, trenca l'storm de les baralles basades en tendrils, si això toca taula és un gran problema.
Les pegues: contra workshops no serveix de res, els welders et fan pirules al ser ella artefacte, també per això krosan grip, regueros etc te la maten amb facilitat.
 A legacy és més complicat tot, amb tants arquetips de baralla es fa difícil preveure l'impacte, però si que és cert que s'hi juguen menys artefactes (almenys en el metagame actual), lo que pot beneficiar-la, pot surgir una nova affinity, una white weenie o PTjunk, qui sap.
 Standard i extended és (per mi) una incògnita, deiem l'altre dia que potser tornava l'Erayo affinity, el que és segur o jo tinc més o menys clar que Shards of Alara pot canviar el metagame, jo veig cartes molt jugables i cartes per construir baralles entorn d'elles; una de les úniques coses que no m'agrada és que les rares mítiques siguin jugables i bones, com els planeswalkers..aneu preparant els calerons :/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno per fi una karta jugable, ya tokaba pk vaya "kastanya" de koleccio per ara XD.

Kebote ha dit...

A mi m'estava agradant bastant la col.lecció fins que he vist la inundació de púrria en forma de cartes ciclables per 5RGW i els tronxos injugables, a més moltes són rares, vale que és una ampliació gran (menys ara) però com no ho arreglin una mica...