dijous, 3 de juliol del 2008

TALARA'S BATTALION


Bichote immens que surt a Eventide, ja era hora després de més de 100 cartes a l'spoiler parcial que sortís algo decent. No crec ke a vintage tingui lloc però ja a legacy entra en stompys, elves etc., a standard de cap a la elfos i extended no sé, després de les rotacions estem a la expectativa. Si bé pel mateix casting cost tenim el Tarmogoyf, que pot ser més gros aquest elfo ens proporciona trample, o sigui que es salta els bitterblossom i es pot inflar amb la perfecta arrogante, a part de no dependre dels graveyards pel seu power de 4, la única pega jugar un green spell aquest torn, però sent elfos no sembla massa difícil curvar, i sempre tenim els free spells com land grant etc, una gran carta jo crec, apostem preu de sortida? jo dic 12 euros.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ep Kebote!
Felicitats pel blog, mola que comparteixis encara més els teus grans coneixements sobre Magic, i veure com proliferen els continguts sobre Magic en català a la Xarxa.

Sobre la carta: buf! jo la veig molt bona, no he parlat amb en Ricard encara però m'imagino que s'haurà posat palote al imaginar-se-la a la Berserk Stompy.

Ens anem veient Kebote!

Kobold King

MagicBreda rules!

Kebote ha dit...

Gràcies! ;)