dilluns, 19 de gener del 2009

HOMENATGE A MANU

http://jaen.kedin.es/event/21340/homenaje-manu-castellano-villa-del-rio

Si algú s'anima podríem fer una escapadeta, Joe tu te apuntas no? xD

TOP8 LCV5 GENER AMB U/R STAX

Després del ridícul a la final de la LCV amb goblins (1-3-bye) tenia molt clar que els meus tipus de deck passen per fer sortides espectaculars i no quedar-me mirant com em comben a plaer sense poder fer res, així que deixarem les criatures petites per altres formats i jugarem coses d'homes. Dubtava en fer-me una aggroMUD, un deck que m'encanta però té masses punts dèbils (null rod, energy flux, kataki...), vaig testejar entre setmana amb un colega amb fish sense side i sense ell tenir bones mans era un 50% així que per sort vaig descartar-la ja que el torneig estava empastifat de Fish en totes les seves versions; de totes maneres tenia ganes de jugar workshops, així que l'alternativa era afegir welders, vaig estar mirant per internet a veure quines versions hi havia ultimament, la que em va agradar més va ser la del David Pla que va fer top a la lcv novembre i era U/R, una versió semblant a la que vaig portar a Annecy que em va donar molt bon resultat. Vaig muntar-la amb uns petits canvis i divendres vaig fer testeig contra oath unpowered (no hi ha moltes possibilitats de testeig ultimament), vaig perdre 6-3 però amb mans força dolentes, com totes les stax i el vintage en general depens de fer bones sortides així que tampoc això em va preocupar gaire.

Deck: U/R STAX
Mainboard:
1 Academy Ruins
3 Ancient Tomb
1 Bloodstained Mire
1 Wooded Foothills
1 Flooded Strand
1 Mishra's Factory
4 Mishra's Workshop
1 Strip Mine
1 Tolarian Academy
4 Volcanic Island
3 Wasteland
4 Goblin Welder
1 Karn, Silver Golem
1 Platinum Angel
2 Razormane Masticore
1 Sundering Titan
1 Triskelion
1 Ancestral Recall
1 Black Lotus
2 Crucible of Worlds
1 Mana Crypt
1 Duplicant
1 Mox Emerald
1 Mox Jet
1 Mox Pearl
1 Mox Ruby
1 Mox Sapphire
4 Smokestack
1 Sol Ring
4 Sphere of Resistance
4 Tangle Wire
3 Thorn of Amethyst
1 Tinker
1 Trinisphere

Sideboard:
1 Razormane Masticore
2 Viashino Heretic
4 Leyline of the Void
2 Pithing Needle
3 Pyroclasm
1 Thorn of Amethyst
1 Tormod's Crypt
1 Rack and ruin

RONDA 1-LUIS PEREA(BOMBERMAN)
No hi ha molta història, bomberman és un deck que necessita no cometre errors, per sort meva a en Luis encara li fa falta una mica més de pràctica i conèixer els petits trucs del deck, gràcies a això vaig guanyar una ronda que si es torna a repetir en el futur segurament en Luis no m'ho posarà gens fàcil ;)
1-0 (3 punts)

RONDA 2-CARLOS M.(U/R FISH)
La primera estic condicionat per un gorilla shaman i un lavamancer, incomprensiblement ataco amb el welder i bloqueja amb el shaman, això em permet desplegar el joc i rematar amb masticore. La segona s'encalla de terres i la masticore torna a fer la seva feina.
2-0(6 PUNTS)

RONDA 3-PAU CANTERO(MONO U TEZZERET TRANSFORMISTA)
Amb en Pau sempre ens toca jugar, sé que sempre juga drains i fows, així que em veig sorprès quan després de fetchland a illa em fa erial a workshop! és una partida de desgast total, també juga stifles que em trenquen els plans d'una smokestack ke se'm torna en contra meva, la partida s'allarga infinit...després d'una intuition donant-li tinker pensant ke em jugaria coloso (tenia welder en mà) em baixa el titan, per sort robo volcanic, baixo cebo en forma de tangle i em fa fow, via lliure pel welder, em trec el titan però una smokestack reinicia la taula gràcies a strip mine!! els torns passen i lluitem per restablir la base de manà, pel camí em cauen dos drains i un fow a les meves amenaces mentre vaig acumulant monstres a la mà, finalment ell es queda sense defenses i un triskelion l'obliga a llançar-se a combar, baixa time vault i voltaic però no té prou mana i temps per baixar tezzeret i picar amb artefactes, finalment concedeix quedant-li cinc o sis cartes al deck. Amb tot això queden deu minuts de ronda, per sorpresa meva em surt ràpid de huerto-oath i em clava un drac, les meves úniques opcions passen pel tinker que tinc en mà, entra i dubto de fer duplicante o platino, si juga més dracs el duplicante no em serveix, si té bouncer el platino tampoc, finalment opto pel platino i intentar aguantar, ell va robant i donant torn (amb l'oath ha perdut tots els energy flux i té el segon drac a la mà...apart s'ha trets els bouncers contra mi o sigui que no té possibilitats de guanyar, cosa que jo no sabia), jo mentres pico amb els tokens d'spirit i un tangle em dona un torn per picar amb l'angel, canten torns i el tinc a dos de vida, ell amb drac de peu sense mana, jo angel i dos tokens, decideixo atacar perquè estic a 0 i si topdeckeja bouncer al seu torn em guanya, ataco i em bloca el platino, mal al stack i et mors, em pregunta com ordeno el mal a la pila....jo diria que això no va així, cridem al jutge i em dona la raó, els dos mals dels tokens em donen la partida i la ronda! quines partides!!!
3-0(9 PUNTS)

RONDA 4-PEDRO GARCIA GALLEGOS (HERMIT DRUID TRANSFORMISTA)
El Pedro és un altre dels habituals que sempre ens toca jugar, suposava que portava la mateixa baralla que li va donar el mox a Madrid, així que em quedo una mà escandalosa: strip mine, erial, welder, titan, fetch, workshop, tangle.....comença ell amb thoughtseize, tant era el que em descartés perquè s'encallaria de terres de manera increible.....i la segona també, megaencallada i guanyo fàcil, jugant sol és fàcil guanyar:P
4-0(12 PUNTS)

RONDA 5-DAVID PLA(U/R STAX)
És de qui m'he copiat la baralla però ell no ho sap :P, aprofito aquesta info extra ke tinc del seu deck per jugar però no em serveix de massa, arriba un punt que la partida s'estanca: tots dos tenims crucible + erial, ell a més té karn que em para el sundering titan i una esfera, per tant no puc baixar moxes, ell no pot picar perquè està a 5 de vida, em comenta que si vull concedir perquè ell només necessita robar moxes per accelerar i jo mai podré jugar res, tenia raó excepte per dos cartes que em salvaven: black lotus i sol ring, passen com 15 torns i ni ell ni jo robem res, finalment ve el sol ring un torn tard, ja tinc dos esferes a taula i ara si és partida.
La segona és també molt disputada, opto per atacar passant d'esferes i smokestack, ell intenta fer el lock a més em cola un titan, aquesta vegada però és el karn el que em salva a mi, jugo platino i vaig baixant permanents, ell va pujant de counters l'smokestack, finalment ell ataca i no conta que transformant un crucible i una esfera el mato just, al upkeep pujo mana al pool, sacrifico tres terres i ataco amb els meus 4 permanents, 9 punts, està a 9, el mato just! La tercera ni la comencem, no hi ha temps.
4-1-0 (13 PUNTS)

RONDA 6-RUBÉN GONZÁLEZ (DRAIN TENDRILS)
Ja em veia jugant-m'ho a la última ronda, contra el Ruben sempre m'encallo i m'ofusco, i efectivament així va ser, mans de merda, robant més caspa i jugant fatal sabent que tenia la ronda perduda, 2-0 fàcil per ell, massa fàcil.
4-1-1 (13 PUNTS)

RONDA 7-OSCAR MARTIN (FISH)
Suposava però no n'estava segur al 100% que jugava fish perquè no l'havia vist mai a la LCV, com no, era així i vaig jugar sempre pensant en el Daze, això em va donar la ronda perquè jo tenia una sortida explosiva a la primera mà i la vaig contenir perquè baixant monstre no tenia mana al pool, crec recordar que va baixar un null rod i vaig matar amb masticore. La segona partida tinc una mà amb loto, academia, més productors però cap bomba, però els meus draws van ser masticore, tangle, platino, titan etc., vaig tornar a jugar pensant en el daze i ell a sobre es va encallar de terres.
5-1-1 (16 PUNTS)

Un de 16 queda fora però jo he estat jugant per dalt tot el torneig, efectivament tinc el millor desempat i acabo tercer, per desgràcia no em toquen cap de les dos fish que hi havia, tornem-hi amb el Pla.

QUARTS DE FINAL- DAVID PLA (U/R STAX)
Perdo el dau i surt ell mana mox esfera, la meva mà és broken, baixo workshop, 3 moxes, loto i crucible amb karn en mà, tot i això com al suïs es queda a un torn de fer-me el lock amb la smokestack! Segona i tercera com sempre em passa als tops els mulligans em destrossen, tot i això les seves sortides no són espectaculars i encara puc disputar la ronda, però amb tanta desventatja de cartes era molt difícil. Finalment acabaria guanyant el torneig en la final al Pau Cantero, enhorabona als dos!

Em quedo amb molt bones sensacions d'aquest torneig, la baralla és genial i en un entorn de Fish fa estralls, però suposo que pel pròxim tornaré a canviar, tinc ganes d'estrenar els bazaar i els mana drain, no en el mateix deck és clar xD. Com a nota "positiva" cal dir que ja no ens donen sobres de Dissension, ara toca Time Spiral ¬¬'

dimecres, 14 de gener del 2009

ENS TENEN ENGAÑATS

Cada cop entenc més els moviments anti-sistema....

Avui he anat al banc a preguntar perquè la meva hipoteca m'ha pujat al gener a un 6.50% si diuen que baixen..... després de mostrar-los les condicions de la meva hipoteca (euribor +1.25, mínim 5%, redondeig +0.25, assegurança de vida, assegurança de la llar, domiciliació nòmina) i dir-los en resum que m'estaven prenent el pèl i que volia renegociar-la, el director m'ha dit en resumides paraules: "tinc ordre de no negociar hipoteques"....lol!

Extret de http://www.ausbanc.com/




Los préstamos hipotecarios a tipo variable no bajan
EL SISTEMA FINANCIERO ESPAÑOL NO REDUCE LOS TIPOSDE INTERÉS A SUS CLIENTES PESE AL ABARATAMIENTODEL DINERO QUE COMPRA AL BANCO CENTRAL EUROPEO
La bajada del Euríbor es una ficción para los consumidores que pagan más caras las cuotas de sus hipotecasMientras los medios de comunicación, prensa y audiovisuales, aluden yensalzan la bajada del Euríbor, la realidad es que los recibos que tienenque pagar los titulares de préstamos hipotecarios son más altos
Ausbanc observa con inquietud y preocupación, lo que de verdad lamenta, el divorcio absoluto entre la realidad y los titulares publicados por los medios de comunicación con relación a la evolución del Euríbor y las cuotas mensuales que tienen que asumir las familias con un préstamo hipotecario a tipo de interés variable. En sus secciones económicas anuncian a bombo y platillo bajadas de tipo de interés, anticipándose – si es que llegara a ser cierto – a una futura bajada de las cuotas que podría producirse dentro de un año. Esto demuestra que los medios son proclives al poder económico y que no se ha querido contrastar lo que se publica con otras fuentes más próximas a la situación real de los consumidores; una acción profesional censurable en un estado social y democrático de derecho. El pasado martes 30 de diciembre, hemos podido leer en importantes periódicos nacionales titulares como los que reproducimos y que no difieren de los oídos en emisoras de radio o televisión.
La tozuda realidad desmiente lo afirmado en estas publicaciones y muchos de quienes el martes 30 leyeron los periódicos o escucharon la radio o vieron la televisión, creándose en base a ello comprensibles. La tozuda realidad desmiente lo afirmado en estas publicaciones y muchos de quienes el martes 30 leyeron los periódicos o escucharon la radio o vieron la televisión, creándose en base a ello comprensibles expectativas, han recibido la dura noticia de que sus cuotas de la hipoteca no bajan sino todo lo contrario suben y ¡PARA TODO EL AÑO 2009!.

Aquí les presentamos documentalmente uno de los muchos casos que los servicios jurídicos de Ausbanc han tenido ocasión de revisar.Este es el recibo que la prestataria abonó en el mes de diciembre y en el cual se puede observar que el interés aplicable es del 5,225% y que la cuota es de 621,38 €, incluidos los gastos de correo.
El 31 de diciembre, un día después de lo publicado por los medios, la misma prestataria recibe de su banco la comunicación de lo que tendrá que pagar mensualmente a partir del mes de enero. En el documento se puede observar que el tipo de interés aplicable se ha incrementado al 5,384% y que la cuota que tendrá que abonar durante todo el año 2009 es de 659,43 €, sin contar los gastos de correo, superior en algo más de 38 euros al mes.

Esto es lo cierto, esto es lo que hay. Los medios de comunicación han trastocado la información veraz, actuando sin compromiso ni responsabilidad. Sabemos que esta nota puede provocar duras críticas a nuestra organización por parte de los medios bien intencionados y de los otros, pero creemos que es nuestra obligación, ética y profesional, presentar la situación tal como es. También nos consta que el gobierno está preocupado y tiene previsto reunir otra vez a los banqueros para transmitirle sus inquietudes y esperamos que sea de una forma severa, firme y contundente.. Por ello pedimos al presidente que estén presentes todas las partes, especialmente las víctimas de esta crisis: los consumidores. Ausbanc solicitará formalmente su presencia.

dijous, 8 de gener del 2009

PLANESWALKERS FOIL JAPANESE

Després de dues setmanes d'intensa lluita amb Correos i companyies de transports per fi aconsegueixo reunir-los!! l'scan m'ha sortit una mica tort amb les presses, ja l'arreglaré perquè val la pena disfrutar d'aquesta imatge :D