dijous, 23 d’octubre del 2008

EL CUARTETO OBRERO (GRANDE YAYO!)

No us perdeu els altres videos que hi ha el youtube d'aquest personatge xD

THE MORPHLING (11)

Ha costat però l'hem trobat! el clon mexicà d'en Paez i un colega del facebook que també hi té una retirada, a més els dos juguen a magic!!! Toxíssim!!!

THE MORPHLING (10)

Edu i Paez versió mexicana! bé, en Paez no l'he clavat gaire però per això li dedicarem un altre entrada exclusiva xD

THE MORPHLING (9)

Retornem amb els morphlings! avui comencem amb en Dídac, aquí el tenim en una pose al més pur estil Hannibal Smith...un té a M.A. Barracus i l'altre té a en Narcís, me gusta que los planes salgan bien xD

dimecres, 22 d’octubre del 2008

WANTED (SE BUSCA)


Primero de todo saludos a mis lectores mexicanos de Juárez, Mérida y México DF; quería hacerles un llamamiento para que me ayuden a identificar a un pro mexicano con un parecido muy grande con el individuo de la foto; hace un tiempo encontré una foto suya pero la he perdido y no he podido volverla a encontrar en la web; si pudieran ayudarme a identificarlo o conseguirme una foto suya se lo agradecería mucho, creo que ha asistido a varios Protour y algún mundial.

GP Paris

El incomparable Jurgen "Pero qué random" Baert, L2 from Oostende, Bélgica, me hace llegar una historia de lo más cremosa que sucedió en el GP en el torneo verde, es decir, en el sótano.El tema es que durante la construcción de baraja se cansó de los zapatos y se los quitó dejándolos en algún lugar bajo la mesa. Por supuesto nada más empezar la ronda el tío va descalzo a la mesa de jueces diciendo que al ir a ver los pairings y volver a por los zapatos éstos habían desaparecido. A partir de ahí cada ronda el jugador volvía descalzo a la mesa de jueces a preguntar por los zapatos, encontrando siempre un no por respuesta. En un momento indeterminado del día el servicio de seguridad del hotel se da cuenta de que hay un tío andando descalzo en un sótano sin moqueta y audazmente piensan "joder, el seguro seguro que no cubre esto", así que le dijeron al jugador que o buscaba un calzado adecuado o tenía que dejar el edificio. El jugador, que aparentemente se llama Roy van Oever y es belga ni se lo pensó un instante y se fue a la tienda de regalos de Disney que había en el hotel, y no se le ocurrió nada mejor que gastarse 25€ en unas zapatillas de peluche de andar por casa de color rosa. Jurgen ha prometido conseguir una foto de tan magna estampa. Al poco rato la seguridad del hotel vuelve a por el jugador y le dicen que las zapatillas de andar por casa no tienen una suela suficientemente gruesa como para que sea seguro que ande por el cemento del sótano, ante lo que el pobre jugador va a protestar a la mesa de jueces, donde por supuesto alguien había entregado unos zapatos que había encontrado por ahí tirados.

Extret de http://juecesytokens.blogspot.com/2008/10/gp-paris-primer.html

dimarts, 21 d’octubre del 2008

LCV NOVEMBRE (LLORET DE MAR)

Muy buenas gente!!
Este año repetimos LCV en Lloret!!

FECHA: 22 - 11 - 2008
LUGAR: Hotel Samba c/ Francesc cambó 10 (Lloret de Mar)
PRECIO: 15€ o 25€ con Buffet libre
FORMATO: Vintage (tipo 1)
INSCRIPCIONES: en el mismo lugar del evento de 9:00 a 10:00
COMIENZO DEL TORNEO: a las 10:00

PREMIOS
1- Mox Ruby (unlimited)
2- Bazaar of Baghdad
3- Grim Tutor
4- Illusionary Mask (unlimited)
5- Sobres ( a concretar)
6- Sobres ( a concretar)
7- Sobres ( a concretar)
8- Sobres ( a concretar)

PREMIOS A LOS MEJORES SIN PACK
1- 4 Scrubland (revised edition)
2- 2 Volcanic Island (revised edition)
3- Sobres ( a concretar)

Aqui dejo el link del hotel , por si alguno de fuera le apeteciera quedarse el fin de semana, dormir por llegar dia antes, etc ...
Link de reservas: http://www.sambahotels.com/ca/tipus-habitacions_28.html

Este año hemos pensado en hacer unos tikets para los que quieran disfrutar del magnifico buffet libre, por solo 10€ y de esta manera hacerlo mas opcional. Organizacion recomienda el mismo hotel para quedarse a comer, dado que por esas fechas los locales de la zona permanecen cerrados. Y bueno, para finalizar agradeceria que depues de este post(http://www.theorderofthestack.es/foro/index.php?topic=425.msg2224#new) hicierais una lista de los que asistireis al torneo. Poner nombre y DCI. Se agradecera importe exacto para la inscripcion. Todo esto acelerara todo el proceso de inscripcion y asi no tendremos retrasos para empezar con el evento. Saludos.

dimecres, 15 d’octubre del 2008

II OPEN TEAM PATANERS (1/4 DE FINAL)

Bé, no retrasso més el report, ja fa dies que l'havia d'haver escrit però no trobava temps i si no ho faig ja no me'n recordaré de res xD.

Després del bon paper i sobretot les bones sensacions que portava després de la última LCV amb la baralla de pintors estava molt clar que la millor opció era continuar jugant-la, només uns petits canvis a la configuració de fetchlands i alguna coseta del side:

“De Grande’s Painters”

1 Bloodstained Mire
2 Flooded Strand
3 Island
1 Library of Alexandria
1 Mountain
2 Polluted Delta
1 Tolarian Academy
4 Volcanic Island
3 Goblin Welder
3 Magus of the Moon
4 Painter’s Servant
1 Sundering Titan
3 Trinket Mage
1 Triskelion
1 Ancestral Recall
1 Black Lotus
1 Brainstorm
1 Engineered Explosives
4 Force of Will
1 Grindstone
1 Mana Crypt
1 Mana Vault
1 Mox Emerald
1 Mox Jet
1 Mox Pearl
1 Mox Ruby
1 Mox Sapphire
2 Pyroblast
3 Red Elemental Blast
1 Sensei’s Divining Top
1 Sol Ring
4 Thirst for Knowledge
1 Time Walk
1 Tinker
1 Tormod’s Crypt
SB:
1 Darksteel Colossus
2 Ingot Chewer
1 Razormane Masticore
2 Lava Dart
1 Pithing Needle
4 Shatering Spree
3 Tormod’s Crypt
1 Trinisphere

Ronda 1- Pau Cantero (Drain Tendrils o intuitive o algo semblant, totes les baralles de drain i storm em semblen iguals xD)
La primera em surt d'ancestral i aconsegueix ventatja de cartes, després d'una guerra de counters un colosso se'm cruspeix. Segona i tercera guanyo, no recordo molt com va ser, em sembla que amb coloso.
1-0 (3 punts)

Ronda 2- Rubén Palomar (Fish)
Vaig sortir amb mans explosives les dos partides, i a la primera no vaig mostrar res que fes sospitar que jugava pintors, vaig anar amb comte dels daze, algun truc per evitar els meddling mage i la segona mato amb grindstone.
2-0 (6 punts)

Ronda 3-Rubén González (Drain Tendrils)
La primera es decideix a guerra de counters per un tinker que al final entra pero amb el trompo jo havia vist un welder així que al final la partida es decanta al meu favor. La segona no recordo molt bé però em sembla ke guanyo modo aggro i sortint molt bé.
3-0 (9 punts)

Ronda 4-Marc Corbella (Oath)
Les dos mans meves són de doble fow, curiosament no n'he de tirar cap perquè ell no roba absolutament res, bé si, blessing i hellkites xD, tinker a titan a la segona i la primera em sembla que també.
4-0 (12 punts)

Ronda 5-Edu Castro
Pacto
(4-1-0)

Ronda 6-Ivan Portillo
Pacto
(4-2-0)

Em marco un altre perfect consecutiu i entro com a primer del suïs.

1/4 de final- Rubén González (Drain Tendrils)
La primera guanyo, em sembla que picant amb bitxos, la segona és la clau, tinc la partida molt dominada però s'aprofita de la grindstone amb un coloso al deck ke li dona un torn per combar (al suïs no el portava i confiava que podria haver-lo tret també), la tercera tinc un welder, titan, sed, volcanic, tolarian..., me la kedo confiant a robar un artefacte o terra però m'encallo i ja no puc fer res.

Bé, la baralla va de meravella, és una llàstima que al top no jugui més concentrat i em falti un pèl de sort però tot arribarà i tinc molt bones sensacions pels pròxims tornejos, això si, faré una revolució absoluta al side vist que no hi ha workshops, de fet en aquest torneig només vaig sidejar el coloso i algun lava dart contra fish per si els katakis, i no mola menjar-me tant de side, més quan els magus és una carta que pots substituir perfectament contra alguns decks.

M'uneixo a la felicitació general al Team Pataners per la gran organització i faig una crida a la gent que s'animi a venir al pròxim, encara que només sigui pel dinar ja val la pena.

Moment gastronòmic. Primer plat Spaghetti a la Carbonara, bons, prefeixo la salsa més espessa però estaven al dente. Segon plat Mero amb pèsols, acompanyats d'un rissotto i salsa, deliciós. Postre Gelat de vainilla, boníssim, una manera sublim d'acabar el menú, carajillo de bayleys de rigor.

Felicito també en Dani Ginesta que el dia següent va fer top8 al PTQ Kyoto de Madrid, llàstima no haver practicat algun draft abans.

Ens veiem a la LCV o a la LCL, depèn les ganes que hi hagin. Agur!

divendres, 10 d’octubre del 2008

THE MORPHLING (8)

Els dos persegueixen als dolents, un és un superheroi i l'altre és superpesat xD, aquí tenim després d'operar-se de la vista al judge Daniel "Doray" Solé i Daredevil, defensors de la pau i la justícia xD.

THE MORPHLING (7)

Un ha de tenir sentit de l'humor i riure's de si mateix, així que aquí tenim a Young Kebote Melenas, el terror de las nenas, amb una semblança (jo crec que li hagués tret el paper de protagonista a la peli xD) a Napoleon Dynamite! (gran pel.lícula, recomanada 100%)

dijous, 9 d’octubre del 2008

THE MORPHLING (6)

Per exprés desig d'un dels participants a The Morphling publiquem aquesta entrada xD; amb tots vosaltres Fétido de la Familia Addams i el nostre ludòpata preferit: Marc "Markkus" Corbella.

THE MORPHLING (5)

L'home de les mil cares!, en aquesta ocasió no hi ha hagut problema per trobar semblances i encara en podria posar moltes més...no és Jim Carrey, és "Joe" Gallego!!

dimecres, 8 d’octubre del 2008

THE MORPHLING (4)


Aquí tenim al nostre jove Pro admirador de les fades i de La Lola, ell no canta però moltes vegades dóna el cante, assemblant-se a Miqui Puig (ex-cantant de Los Sencillos i jurat de Factor X) tenim a Víctor "Rata" Giménez.
***UPDATE***---Ens arriba una col.laboració d'última hora!!!

THE MORPHLING (3)

Si no fós per l'alçada no hi hauria manera de distingir-los; en la tercera entrega de "The morphling", Jorge Pinazo (proplayer de Magic) i la seva còpia blanenca Javi "Conde Cisión" Krespo xD

THE MORPHLING (2)

Vista l'acceptació que ha tingut aquesta secció em veig obligat a publicar la segona part ràpidament; continuarem amb el senyor counter, un home que si pogués emular a Michael Jackson es tenyiria la pell de color blau, clavadet a "el Juli" mataor de toros, ell no clava estocades als toros.... ell directament els hi tira "Ira de dios", amb tots vosaltres...Mr. Oscar xD

THE MORPHLING (1)

El resum no està disponible. Fes clic en aquest enllaç per veure la publicació.