dimecres, 12 d’agost del 2009

PEREPAU RETURNS: THE DURUM TOURNAMENT 2009

ROUND ONE.....FIGHT!!!

ROUND 2....FIGHT!!!


ESTO NO ES NADA PARA MI...DADME EL TERCER DURUM!!!

ESTE TIO ESTÁ LOCO.....

ROUND 3.......FIGHT!!!

KAMEEEEHAMEEEE.........PUAGGHHHHH!!!

PEREPAU LOSES!!! OMG!!!



ADDITIONAL COMMENTS:
Albert Arcos
XO K ES AIXOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! K IMPRESENTABLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fa 2 hores

Pere Gracia
que consti que en cap moment va menjar mes durums que jo.aixi que tecnicament en les 2 competicions de menjar que hem fet,he menjat mes jo!
fa prop d'una hora

Albert Arcos
mmm...jo no stava present x veureho xo el k sta clar esk k a tu et va durar menys el menjar a dintre la panxa jejeje
fa prop d'una hora

Pere Gracia
et recordo que a pesar de menjar mes jo que ell,jo venia de sopar moltissim mentre que ell estava mort de gana!
fa prop d'una hora

Albert Arcos
jejeje, aixo es problema teu!! nomes dirte k jo tb et guanyo kuan vulguis!! xDD
fa prop d'una hora
Marc Hansen
Home Pere, per... Llegeix-ne mésò objectivament no es tracta només de la quantitat de menjar ingerida, sinó de l'aguante del cos respecte a aquesta quantitat, i tu vas vomitar pq el teu cos no va poder més. Vas petar pq havies forçat molt la màquina, mentre que en Jarcey, per la seva banda, ho va tolerar perfectament. Per tant el just vencedor és ell. A més, abans que potessis, duieu LA MATEIXA quantitat menjada, ja que ell mica en mica et va anar atrapant, i quan vas voler donar un hachazo vas haver de treure't el menjar de la boca amb una servilleta.
fa prop d'una hora
Marc Hansen
Per cert, Miri, ¿calia aquesta foto?
fa prop d'una hora

Jordi Bruce
pere pere, no em fagis parlar, q el q es va enportar els durums cap a casa nomes vaig ser jo, tu no els vas moure ni un pam, alla es van kedar...PD: em jugaria mes del q vas perdre ahir a que vaig sopar mes q tu
fa prop d'una hora

Albert Arcos
de kina quantitat de durums stem parlant????
fa prop d'una hora

Pere Gracia
uns 3 per cap despres d'haver sopat ja
fa prop d'una hora

Albert Arcos
us reto als dos kuan volgueu!!!!!!!!!!!!!!
fa prop d'una hora
Marc Hansen
Tot i q el final va ser apote... Llegeix-ne mésòsic, una competició d'hamburgueses d'1 euro del mc donalds hagués estat molt més divertida. Ara trencaré una llança a favor d'en Pere: si bé és cert que en Jarcey és el just vencedor, com dic més amunt, no ho és per mèrits propis, sinó per la petamenta d'en Pere. Si hagués pogut aguantar una mica més i vomitar a casa, crec que en Pere hagués guanyat. Almenys la guerra psicològica ja la tenia guanyada. Jarcey, has guanyat, si, però encara no has demostrat que pots escombrar a en Pere. A més, Jordi, vas anar al wc a "evacuar", que vulguis o no sempre et dona una sensació de "lleugeresa" que pot ajudar molt, i que potser va propiciar aquelles dues queixalades que et van fer atrapar a en Pere.
fa prop d'una hora

Pere Gracia
pero es que no nomes aixo,es que us recordo que en jordi va anar amb gana al istambul!!!Abans dela competicio ja deia danar sense parar mentre jo estava ple de menjar!tot i aixi,va haver dacabar menjan de miga en miga per atraparme!!!!
fa prop d'una hora

Jordi Bruce
Clar, doncs si, ja esta, en Pere menja molt més q jo, ahir, avui, demà i per sempre...És això no?
fa prop d'una hora
Marc Hansen
nono, Jordi, tu vas guanyar per ko, està clar, l'únic que ara mateix ningú pot xerrar massa, ni tu ni ell... esperem amb ànsies el desempat! a més, quan començaveu el tercer drum, els dos veu reconeixer en la intimitat que no podieu més i que estaveu farts, les coses com siguin!
fa prop d'una hora

Jordi Bruce
es q no u entenc massa...1- Pere, ets un bucasses, et sorpren q tu digui o ja estas acostumat a sentir akesta frase? Q per un dia q no ets el mes guay i el més molón no tens pq passarten 100 buscant excuses, com tenen la pinta els teus comentaris.
fa prop d'una hora

Jordi Bruce
2- Marc, el segon paragraf... es per riure la veritat (de bon rollu eh)avera, acas la petamenta den pere no seria en part merit meu, q el vaig fer menjar tant com jo? Més, si en Pere hagués aguantat una mica més hagués vomitat a la següent mossegada, o a cas jo vaig dir q no menjava més? ... Llegeix-ne mésI lo de la guerra psicològica guanyada encara ric, en q et bases? Kin comentari va fer en perepa q m'afectes? crec q la guerra psicologica la tenia jo a les meves mans, no deixant de menjar en cap moment, i obligant a en Pere a menjar fins vomitar x conservar la diferencia, capa cop mes petita, q ens separava, ell hagués guanyat la guerra psicologica si hagues aprofitat el meu ritme lent x anarme agafant aventatge, com el dia de les pizzes.He dit.
fa prop d'una hora
Marc Hansen
Jordi, jo el que estic fent aqui és tocar-vos els collons als dos a veure si us animeu a fer aviat el desempat!
fa prop d'una hora

Jordi Bruce
Ja es nota, pq et tenia x un gran argumentador eh
fa prop d'una hora

Pere Gracia
jo crec que hagues sigut un bocasses si no hagues complert el que vaig dir ala platja,que vaig dir que o guanyava o anava a lhospital,que nom pensava retirar.I nom vax retirar,vaig perdre perque vaig fer una mossegada a destemps quan no calia i vax vomitar.Aixi que de bocas re.Obviament clar que es merit teu que vomites pero no penso que mengis mes que jo.(tampoc menys,vaja)
fa prop d'una hora

Miriam Villaret Villanueva
primer, heu d parlar davant un potat??? podrieu haber triat una altra foto jajajasegon... no es per no recolzar al meu home pro no vas dir q no es parlaria del tema????tercer, us recordo q cert noi sem va apostar! i per tant, ara soc den jersey...
fa prop d'una hora

Miriam Villaret Villanueva
resumint, i sent mediadora... Tots dos vau menjar igual davant nostre, sense saber i sense tenir en compte què va menjar cada un per sopar. Vau estar al mateix nivell. Un va potar, l'altre va evacuar. Jo us proclamaria empatats en aquest sentit, crec q el nivell va ser bastant igualat, cada un amb la seva tàctica factible.
fa prop d'una hora

Jordi Bruce
miri miri... primera q no e sigut jo el primer en parlar del tema (cosa molt facil de demostrar nomes mirant a dalt de tot de la columna) segon, no crec q anar a cagar l'esmorzar es pugui ekiparar a trallar la primera papilla, ni ahir, ni el dia de les pizzes va estar igualada la cosa, per diferents mutius, la cosa esta 1-1 x tothom, x mi no clar
Fa 55 minuts

Edgar Manger
aixo pereee es una obra d'aaaarrrt! jo crec que aksta foto la tindrien que posar a tots els museus del món! jejejeje
Fa 49 minuts



Kebote dice:
aixo va pel meu blog fijo
increibles comentaris
et vas jugar a la novia?

Perepau dice:
si xd