dimecres, 25 de febrer del 2009

KDRAGON'S BLOG

Sóc un fan dels jocs online via browser (Ogame, Hattrick, Goalunited, Supermanager ACB etc.), avui volia parlar del Goalunited, un simulador de futbol molt semblant a Hattrick (el primer i pioner d'aquest tipus de jocs) però molt millor visualment i estèticament parlant, llàstima que el motor de joc necessita millorar i bastant (aquí Hattrick guanya per golejada). En el Goal encarnes la figura de un mànager de futbol, t'encarregues de fitxar i prendre les decisions tàctiques dels partits, també tot el relacionat amb el club (estadi, personal tècnic...), jugues un partit setmanal pel que no necessites estar tot el dia enganxat com a l'ogame per exemple, només entrant una vegada per setmana per fer l'alineació ja en tens prou, si vols perdre-hi més temps pots estudiar fitxar jugadors bé de preu per revendre'ls i fer créixer la teva economia i anar millorant més depressa etc., no té masses secrets i és gratuït, la opció premium no et dóna cap tipus de ventatge, és més rollo estadístiques i facilitats visuals. Doncs bé, fa uns dies he decidit crear un blog sobre el meu equip, els KDragons, vaig començar amb ells tot just va començar el joc, crec que fa tres anys ja o falta poc per fer-los, estic a cinquena divisió ocupant el tercer lloc de la classificació amb un equip de gent jove per d'aquí a dues temporades intentar l'ascens a la segona divisió, la direcció és www.KDragonsblog.blogspot.com, el nom de l'equip prové de l'equip del Hattrick que em va passar en Corbella, que li va ser passat per no se sap qui així que no tinc ni idea del significat. Si algú s'anima a jugar i necessita ajuda estaré encantat d'aconsellar-lo.

PIZZA TONYINA DR. OETKER

Últimament això sembla un blog de qualsevol cosa menys Magic xD, sort que aquest cap de setmana toca LCV i PTQ i rependrem els reports. Aquesta entrada és un homenatge a la millor pizza precuinada que he tastat en molt de temps: pizza de tonyina del Dr. Oetker. És de llarg la millor comparada amb casa Tarradellas, Hacendado etc., potser el preu és més elevat (ara no recordo exactament, potser 3-3.5 euros) però val la pena, no perdeu l'oportunitat de tastar-la!

THE BIG BANG THEORY

Seguint amb la temàtica de les sèries aquí teniu un fragment de la que és per a mi una de les millors sèries que he vist últimament, es tracta de "The big bang theory", és una comèdia protagonitzada per uns joves científics i la seva veïna, jo m'hi he enganxat completament i ja m'he pulit tots els episodis, els podeu veure com no a www.seriesyonkis.com

FEAR ITSELF

Fear itself és una sèrie de terror "moderna", jo prefereixo algo més clàssic però té els seus punts; el que és impressionant és l'opening i la cançó ("Lie lie lie" de Serj Tankian). Si voleu veure algun capítol podeu en versió original a http://www.seriesyonkis.com/

divendres, 6 de febrer del 2009

16 cosas que me tomó 50 años aprender

1. Nunca, bajo ninguna circunstancia, tomes una píldora para dormir y un laxante la misma noche.
2. Si tuvieras que definir con una sola palabra, por qué la raza humana no ha aprovechado y nunca lo hará, su total potencial, esa palabra sería “reuniones”.
3. La línea que separa a “hobby” de “enfermedad mental” es muy delgada.
4. Las personas que quieren compartir sus puntos de vista religiosos contigo casi nunca quieren que tú compartas el tuyo con ellas.
5. Nunca debes confundir tu carrera con tu vida.
6. A nadie le importa si no bailas bien. Levántate y baila.
7. Nunca lamas un cuchillo de carne.
8. La mayor fuerza destructiva del universo son los chismes/cotilleos.
9. Nunca encontrarás a alguien que pueda darte una razón clara y contundente a favor de los cambios horarios para ahorrar energía.
10. Nunca debes decir nada a una mujer que pueda significar remotamente que piensas que está embarazada a menos que estés viendo a un bebé salir de ella en ese momento.
11. Hay un momento en el que debes dejar de esperar que tu cumpleaños sea algo relevante para el resto de la gente. Ese momento es cuando tienes 11 años de edad.
12. La única cosa que une a todos los seres humanos, sin importar edad, sexo, religión, estatus económico o etnicidad, es que, muy profundamente, todos creemos que somos mejores conductores que el resto.
13. Una persona que es agradable contigo, pero trata mal a un camarero, no es una persona agradable. (Esto es muy importante. Presta atención. Nunca falla.)
14. Tus amigos te quieren a pesar de todo.
15. Nunca tengas miedo de probar cosas nuevas. Recuerda que un amateur solitario construyó el Arca. Un gran grupo de profesionales construyó el Titanic.
16. Pensamiento del día: Los hombres son como el vino fino. Comienzan siendo uvas, y depende de las mujeres quitarles a golpes lo que sobra hasta que quede algo aceptable con lo que acompañar una cena.