dimarts, 23 de desembre del 2008

MORPHLING ESPECIAL NADAL (II)

"Tu a Boston y yo a California" o "Mi gemelo es hijo único" defineixen perfectament aquesta entrada xD.

MORPHLING ESPECIAL NADAL

L'únic humà que és capaç de desencaixar la seva mandíbula com una pitó per empassar-se una porció de tarta al whisky sencera (properament vídeo), entre les seves capacitats també destaquen habilitats de remugant (ara menjo un entrecot i d'aquí una hora el trec), l'inconfusible Capità Catalunya, mr. Narcís!!

DRAGONFALL


És la ampliació que ha creat Orei, podeu veure-la en el següent enllaç: http://oreinews.blogspot.com/2008/12/dragonfall.html

dilluns, 8 de desembre del 2008

Copa Breda

Xavi guanya la final
4 tarmos vícitmes de 4 swords

El quart tarmo abans del sword Tots els tarmos anaven caient
Final Monk vs. Jax
Comença la final
Monk sidejant
Partida controlada
Ricard amb diccionari Klingon-Anglès/Anglès-Klingon
Semifinal Corle vs. Jax
Semifinal Monk vs. Lluís
Quarts de final Corle vs. Koboldking


Ricard vs Zals

divendres, 5 de desembre del 2008

HI HA UN CHAOS ORB AL MEU MICROONES

Com cada dos o tres any..errr setmanes, em disposava a netejar el meu microones quan de sobte enmig de la brutícia em va semblar distingir una silueta familiar, corrents vaig anar a buscar el meu àlbum d'artefactes i cercar una antiga carta prohibida i oblidada per molts, el chaos orb..., no, no eren imaginacions meves, allà estava, manifestant-se dins el meu microones, acumulant poder durant any....dies, havia pres forma per reivindicar la seva existència....havia sentit a parlar de miracles semblants, cares de Jesucrist o verges que apareixen enmig de les humitats de les parets, però mai haguera imaginat que això podia passar en versió friky i menys a mi.
Ara em trobo amb el dilema moral de què fer amb ell, posar-lo a ebay "a lo microondas pimp" com diria Joseba de QVMT o convertir casa meva en un lloc de peregrinació del frikisme on jo com a suprem sacerdot benneixi les baralles que portin els humils creients.

dimecres, 3 de desembre del 2008

THE MORPHLING (12) + Concurs

Aquesta pot ser la última entrada d'aquest blog i de la meva vida xD. Bé, un nou morphling amb tots vosaltres, és l'Ana, més com coneguda com "la novia d'en Pajuelo" (o la Jenny/Jessy/...), una noia provinent dels ambients més bakalas, habitual de Pont Aeri o Desigual ara prefereix ambients més magiquers, encara l'hem de convèncer per jugar però assisteix regularment com a acompanyant i eventual secretària meva als Gp per la firma de cartes. Entre els seus gustos musicals destaquen Camela (bon gust), amb la que comparteix semblança amb Ángeles, la seva component femenina.
PD: Albert prometiste defenderme recuérdalo xD

BONUS:

CONCURS. Adivina quina edat té l'Ana, entre els guanyadors sortejarem una discografia de Camela, en cassette per suposat.
-Pista: aparenta més dels que té.

dimarts, 2 de desembre del 2008

ÀLBUMS

Per fi m'he posat a ordenar i posar en condicions la meva col.lecció, tot i que aviat hauré de fer fora alguna enciclopèdia o cd's randoms (mai Camela o els de OT1). Total són 18 àlbums dels grans amb les coleccions ordenades cronològicament i per ordre alfabètic, molt poques de complertes totalment pero la majoria en un 85-90% i x4 còpies de les cartes bones, de petits en tinc un per cada color amb les cartes jugables per no haver d'estar-les buscant continuament i que sigui més còmode a la hora de muntar baralles.