diumenge, 31 d’agost del 2008

Report LCV Agost- (12+1)è lloc

Bé, després de les vacances tornem a la càrrega amb noves entrades, tinc molt material per pujar i molt per escriure, espero que la meva memòria no em falli en tot cas sempre em quedaran les fotos. Començaré amb la LCV que es va jugar ahir a Mollet del Vallès, 91 jugadors ens vam reunir en un petit local no preparat per a tanta gent, res feia preveure tanta assistència i la organització es va veure desbordada, vam començar amb retard però al final tot va anar força bé. Al tornar el dimecres del Gp Copenhagen no tenia res preparat, així que vaig recorrer a la sempre segura Stax, en aquest torneig jugaria la versió vermella blava que tant bon resultat em va donar a Annecy amb algunes petites modificacions:

Tronkostax
4 goblin welder
2 gorilla shaman
3 thirst for knowledge
1 timewalk
1 ancestral recall
1 tinker
4 sphere of resistance
4 thorn of ametyst
1 trinisphere
4 chalice of the void
2 crucible of worlds
1 karn
1 platinum angel
1 triskelion
1 duplicant
1 sundering titan
1 razormane masticore
5 mox
1 black lotus
1 sol ring
1 mana vault
1 mana crypt
1 coalition relic (bonissima)
4 mishras workshop
4 wasteland
1 strip mine
4 volcanic island
1 great furnace
1 sead of the synod
1 bazaar of baghdad
1 tolarian academy

sideboard:
4 defense grid
1 fire/ice
2 rack and ruin
2 pyroclasm
3 tormods crypt
1 razormane masticore
2 pyroblast


Ronda 1-Anna Asensio (Fish)
L'Anna té poca experiència en campionats i l'he d'ajudar una miqueta en les fases, la primera la guanyo amb comoditat tot i null rods i kataki que em fan un fill, però la partida ja està molt avançada i guanyo. La segona la tinc controlada fins que fa top deck a kataki amb null rod a taula, no robo terres i perdo. La tercera és un atraco, surto de workshop trinisphere, em fa erial però tinc dos erials en mà i una volcanic amb crucible, robo strip mine i guanyo.
(1-0) 3 punts

Ronda 2-Marc Sanz aka Harvestmath (Combo)
Comença en Marc amb mulligan a 3, terra + mox, jo responc amb gorilla +mox i el deixo sense productor, la partida es redueix a descrubrir quina versió de Stax jugo per sidejar a la segona. La segona surt en Marc de island+petalo+mox, jo responc amb terra+gorilla+2 moxes que es menjen els seus, la partida s'estanca una mica, vaig reventant terres amb erials i no el deixo ajuntar prou mana fins que acabo robant dos welders seguits i guanyo. Molta mala sort d'en Marc.
(2-0) 6 punts

Ronda 3-Marc González (Slaver)
Guanyo la primera fàcil i ell la segona també fàcil, a la tercera em surt ell molt fort amb tinker a sundering però tinc una ma increible amb welder, ell respon amb yawgmots per jugar l'unic artefacte que té al cementiri (un mox), ara he de robar algo per treurem el titan i robo una tinker!!, el jugo a titan per deixarlo sense terres, tinc més chica a la mà i quan baixo el triskelion és partida.
(3-0) 9 punts

Ronda 4-Miguel Angel Rodriguez (Monoblue)
Perdo 2-0 molt fàcil, la primera em baixa meloku i quan la duplico em fa sower a welder, la segona surto de terra vas terra vas i quan començo a baixar tronkos em cauen dos fows, game.
(3-1) 9 punts

Ronda 5-Pablo Ambrojo (Painters)
La primera guanyo jo fàcil amb càliz de 0 i esferes vàries, la segona és una de les millors partides que recordo haver jugat ultimament, em fa drain a esfera i em cauen seguits dos ingots chewers a pelo que em comencen a picar, no em salva res però topedeckejo un Karn que em permet blocar amb una esfera, començo a fer chumpblockings tot això amb una cripta a taula i un mana vault girat que em van restant vides, me les manego per començar a remontar via titan que es bouncejat, ell té cripta que també se li va menjant vides, al final remonto i tinc la partida a la mà, estem 2 a 2 vides però no li peto la cripta pensant que si em podia caure chain of vapor o un ingot evocat per petar el karn, aixi ke deixo el meu unic mana per transformar una espina i tenir dos blockers i potser amb el dau es mor, la mala sort és que jugava lava dart i amb la terra ke roba té el mana just per tirar-me´l, tampoc es crema per la cripta i moro, podia haver arriscat o no, hi havia vàries possibilitats. La tercera surto molt bé amb shaman, erial però robo tres terres seguides i em comba fàcil amb mil moxes, tutor, yawgmots etc + goblin warrens amb fow. Nice game!
(3-2) 9 punts

6 ronda- Miquel Alcoriza (Counterbalance-confidant-trompo)
Ja sense possibilitats de top8 anem a sumar punts per la general. En Miquel és el primer de la classificació global i un dur contrincant, però té molt mala sort en aquesta ronda, després de controlar-me la primera i fer tinker a colosso topdeckejo un tinker jo que em permet duplicar-li el seu, ja no es va poder recuperar tot i anem per la segona. Em surt de confidant i mostra un colosso!!, 11 punts menys, i un shaman picant, esferes i chalice, al final remato amb un triskelion per treureli els 3 punts ke li kedaven, impressionant la mala sort que va tenir.
(4-2) 12 punts

7 ronda-José Gallego "Joe" (MUD)
Lol, em toca en Joe i tinc les de perdre contra una sortida tocha de mud, així que el dau decidirà molt en aquesta ronda, treu un 12 en un dau de 12 i empato!, treu un 6 i jo un 7!!, començo amb welder però em fa workshop de primer worksho de segon i un triskelion que se salta la meva espina i em mata el welder, ja no poc remontar contra el ravager que em cau al pròxim. La segona s'encalla de terres i no té molta més història. La tercera és la més interessant, surto de welder i tinc bazaar en mà, ell chalice de 0 mana vault workshop i razormane masticore!, tinc un torn per utilitzar welder...aqui tinc el dilema d'acumular terres per baixar la meva masticore i frenar o forçar a bazaar per si ve sol ring o mana vault per baixa i intercambiar amb la masti ke aniria al cementiri, forço i no ve res, mata el welder, em baixa ravager i em keden tres torns, forço amb el bazaar i ve una workhop pero no puc baixar res, ell pica i passa torn, robo i amb el bazaar em ve un platinum angel ke pot ser partida, baixo terra i masticore per chumpblockejar, ell peta ravager per inflar la masti i paro, el proxim torn sorprenc amb workshop i platino, la masti ja no serveix de res i no paga upkeep, no roba res i faig erial a workshop, game. Cal dir que en Joe va fer mulligan les 3 partides, tot i això qualsevol podia haver guanyat al final.
(5-2) 15 punts, (12+1)è lloc

Al final fan top8 l'Oli i el Rata però perden els dos a quarts. La final ens la ownejen els dos vascos que van venir, impresionant com robava el de la ichorid!!

Aquí algunes fotos del torneig:

dilluns, 18 d’agost del 2008

GP VIENA (PAJUELO'S PHOTOS)

Ana saturday night
Kebote owned by turkish camarer
Turistes a Viena
La tornada a l'aeroport de Girona
El lloc del Gp
Ramon i John Avon
Un pulso entre Ana i John Avon!
Tot esperant per començar el Gp
Uri i Albert disfrutant d'unes birres
Ana la rapera XD

Camí al Gp
Veig Faeriessss gñeee gñeeee
Pajuelo concentrat
Ana i Albert
Es una alemana con trenzas? es un peruano? no! es Padilla!
Al restaurant turc on em van fer un "take away" XD
Padilla i Pere a la sala de festes de l'hostal lligant amb les noies sordmudes
Expedició al complet
Hi ha mirades que ho diuen tot i fotos que no calen més explicació XD
Rata i Ramon XD




dilluns, 11 d’agost del 2008

I OPEN "CASA DE UREÑA" & BARBACOA


Hola a todos!!, tipouneros!!!! Me complace contaros algo ke a mas de uno le va a entusiasmar aunke sea un pokito!!! La verdad es ke este mes nos hemos kedado sin lcl y kon la maquina del temps cerrada y sabiendo ke el proximo tipo1 es a fin de mes y a mas a mas teniendo ke hacer las vacaciones aki,en casa por ke no hay un puto duro!!!, se nos keda mal sabor de boca. Pues yo tengo la solucion,je,je,je!!! Este sabado organizo un torneo en el patio de mi casa. si,si,habeis oido bien!! Este es el torneo: Solo seran 20 los privilegiados ke participen ya ke (el patio de mi casa es particular). El premio sera un mox pearl (exelent)- (Este premio se dara a partir de 10 personas,si viene mas gente se aumentaran los premios) El precio de la inscripcion sera de 20 euros. Las inscripciones se aran enviando un sms con vuestro nombre al 651479223(Ureña) (la gente ke se kiera apuntar y ke lo tenga claro ke va avenir ke lo haga lo mas rapido posible ya ke solo hay 20 plazas) Kedaremos en la puerta del mataro park(Parte de abajo),(salida de autopista hospital de mataro) a las 10h de el sabado 16 de agosto!! y de aki partiremos hacia mi casa ke esta al lado!!! Pero aki no akaba todo,por ke poniendo 5 euros cada uno haremos una barbacoa de escandalo!! Con sangria vinilloETC................ Nos pondremos hasta el culo!! sera un buen torneo de costellada y preparatorio para el proximo de la lcv.un saludo

A.Ureña

PAPI KEBOTE Y SUS KITHKINS REGUETONEROS


Dedicado a Tito Joe con mucho flow XD

dijous, 7 d’agost del 2008

ARABIAN NIGHTS, ANTIQUITIES & THE DARK

Fa aproximadament un mes vaig decidir completar les coleccions més antigues de la història de magic: arabian, antiquities, legends i the dark, en principi la idea era anar buscant les cartes i a poc a poc coleccionar-les, però hi havia forces inconvenients, primer són cartes molt molt difícils de trobar, si ho feia per ebay en despeses d'enviament ja no em sortiria a comte, llavors estava el tema de la condició de la carta, trobar-les near mint era encara més complicat; llavors per casualitat vaig trobar una botiga de còmics canadenca per ebay que disposava de les coleccions arabian i antiquities a un preu boníssim provinents d'un client de la tenda que les tenia desde feia anys i ara se les treia, sense pensar-m'ho massa click al "buy it now" i cap a la saca XD, ja de passada vaig pillar per una altra banda The Dark, preu normal, aquesta és més facilota de trobar..i avui han arribat totes, i aquí teniu les fotos! :P . Si algú sap d'alguna colecció de Legends en anglès NM feu-m'ho saber. Kebote,the last collector in the earth.