dimecres, 30 de juliol del 2008

GP MADRID
















Ha costat però ja està aquí el meu report del viatje al GP. Tot comença fa unes poques setmanes quan anuncien que el tren nocturn a Madrid no queda anulat i encara estarà actiu almenys fins aquestes dates, era la meva única opció factible pels horaris de feina així que em decideixo a viatjar junt amb el meu jove padawan Rata; Pere i Padilla causen baixa al tren i aniran amb bus, opció que a la llarga hagués estat millor vist el que va passar.

Dijous nit, focs de Blanes i barraques, estem en el metro testejant i algú diu d'anar a sopar abans d'anar a preparar-ho tot, anem al mesón Pepin, lloc emblematic de les parades dels firaires on som atesos per una mena de barreja entre Gollum, Mortadelo i Senyor Barragán, pa de pagès amb pebrot i pinxos i una de patates fregides servides amb el dit del senyor enmig de les patates aixafant-les, èpic. Comencen els focs mentres un senyor fa de Tyson i clava un directe a un que estava sentat que suposo no el deixava passar, no sé com va acabar, la gent està molt crispada amb això de la crisis i qualsevol excusa val per clavar una hòstia a qualsevol. Focs espectaculars i hora d'anar a casa, però algú diu d'anar fins a les barraques a fer una ullada. Poques barraques o això sembla, és el dia dels punks i hi ha cada pinta que flipes, toca el Ultimo ke zierre com a grup estrella, seria la hora d'anar a casa però el senyor Crespo al més pur Ilde Style diu la última y nos vamos, la última es converteix en unes quantes, resumint acabo a les 6 del matí a casa i entro a treballar a les 8; un raig de sol em desperta a les 9:40, sis trucades de la feina, resaca increible i no tinc més pebrots que anar a treballar, passo el dia com puc, en Crespo em truca a migdia dient que també s'havia adormit XD. 3 de la tarda vaig a dinar i preparo les coses pel viatge, mil cartes per firmar i molta pasta per comprar cartunfles, torno escurat amb 20 euros escassos XD. Per la tarda anem al metro a fer quatre partides i pillem el cotxe cap a l'estacio de Girona, trobem pàrking gratis i anem a veure els horaris, tren estrella costa brava a madrid: ANULAT, ens caguem en tot i anem a informació, per més inri hi havia vaga i els de info tancaven a les 8, faltava un minut i el rata volia tirar-se a la yugular del pobre informador, per sort ens informa que anirem amb Talgo a St Andreu que el tren ens espera allà, encara sort. Arribem bé i fem el transbord, però oh sorpresa el que havia de ser un viatge plàcid dormint en una llitera es converteix en un compartiment de butaques de vuit persones..what the fuck que ha passat? pos no ho sé, em confondria d'opció o ho havien canviat, total que ens toca pringar tota la nit sentats i tot el dia del GP per endavant. No tot acava aquí, ens temem el pitjor quan veiem una familia de bolivians-peruans-sudamericans que entra per la porta, maletes i maletes i dos nens odiosos cantant heidi amb accent dels Andes mentres el Rata intenta reprimir-se per aixafar el cap dels dos petits mocosos, per sort la protectora mare al veure el perill de la rata enfurismada decideix fugir emportant-se les seves cries a un lloc més segur aka vagó-bar on es refugien tota la nit del perillós depredador, el pare es queda al compartiment del rollo quatre seients per mi mentres passem hores i hores dormint-despertant-dormint-despertant fins arribar a Madrid, una autèntica tortura.

Arribem a les 7:20 puntuals i ens encaminem al GP, no molt fàcil de trobar però sobrats de temps, saludem a tots els coneguts, mirem els preus de les botigues, altíssims com sempre i comencem força puntuals per ser quasi 1500 participants i ser limited. Obro un pool de cartes bastant decepcionant, no tinc bombes i he de forçar tres colors o jugar sense removals, forço a 3 colors i 16 terres al més pur estil all-in, per no tenir no tinc ni productors ni acceleradors. L'unic destacable dos snake form però criatures subòptimes de costos baixos, no espero fer més de 6-3 amb sort, al final 5-4 amb dos tios que no es presenten:

Ronda 1: Holm, Malte [DNK]
Malte juga vermell negre, a la primera surto fort fins que em un incremental blight em trenca, seguidament robo 5 terres seguides i perdo. La segona surto també ràpid, ara em fa burn trail amb conspire + incremental blight, tot i això tinc mà per recuperar però no robo mai la cuarta terra.
0-2 (0-1)

Ronda 2: Rodríguez Arribas, Víc [ESP]
Aquesta ronda és un atraco, en menys de deu minuts ja estem, surto curvant a les dos partides i no pot fer res.
2-0 (1-1)

Ronda 3: Casal, Cristian [ESP]
Calcat a l'anterior, surto curvant i en plis plas ja hem recollit.
2-0 (2-1)

Ronda 4: Reale, Jacopo [ITA]
La primera fa mulligan a 5 i començo a picar-lo, el deixo a poc i em tira firespout, comença a robar bichus i jo terres, fins a 6 de seguides només portant-ne 16 i amb 7 a taula, horrorós... La segona el que fa mulligan sóc jo i em comença a jugar bombes que no havia vist a la primera partida, no tinc res a fer.
0-2 (2-2)

Ronda 5: Robyn, Nick [BEL]
No es presenta ¬¬
2-0 (3-2)

Ronda 6: Santiago, Ricardo [ESP]
Guanyo la primera fàcil fàcil, i les altres dos me les guanya amb Demigod al cinquè i jo sense removal, magic is easy. Ara ja no tinc possibilitats de fer segon dia però jo sempre jugo fins al final, encara que si arribo a saber que Mark Tedin no hi seria diumenge... :(
1-2 (3-3)

Ronda 7: Lombardi, Carlo [ESP]
Amb aquest nom i vestint camiseta de futbol d'Itàlia no podia pensar que era espanyol, em passo tota la ronda parlant anglès fins que ve al final un colega seu i pregunta que fem parlant anglès, em diu que com que li he començat parlant amb anglès i m'ha vist que el parlava tant bé doncs no m'ha dit res XD que cabron, una ronda de puta mare que vaig perdre però vam riure molt. La primera fàcil per mi, i la segona i tercera una altre vegada sóc atracat per bicharracos 6-6, 5-5, 7-7, 8 llops 2-2 combant amb frasco..., quin desastre....
1-2 (3-4)

Ronda 8: Alonso, Lander [ESP]
Tinc curiositat per veure un tio que es diu de nom Lander però no es presenta ¬¬
2-0 (4-4)

Ronda 9: Perez Rodriguez, Jose [ESP]
Acabo en 10 minuts 2-0 fàcil fàcil.
2-0 (5-4)

437 Castaño, Joan * [ESP] 15 50.8951%

Acabo en un discret lloc 437 amb la sensació de que el deck no donava per més, no recordo haver comés més d'un error greu i va ser a la primera partida, perdre partides amb la sensació que ets millor jugador que el teu oponent és força frustrant però el magic és així i el sealed aguditza el factor sort al meu entendre.


Bé, aquí acaba el GP per mi però no per tota la expedició de colegues que vam anar, en Pere fa segon dia amb un espectacular 8-1, Rata es queda fora perdent la última ronda amb un 6-3 i en Krespo queda fora per desempat amb un 7-2, això si, tots s'emporten un grapat de punts DCI i actualment tots estan top100 de composite! en Gerard, Gines, Padilla i Ramon també fan més o menys el meu paper, uns més que altres XD.

Hora d'anar a l'hotel, com sempre esperant en Pere que té que fer mil coses (mil=1, infinit=2), pillem el metro i arribem sense problemes, però l'hotel es cutríssim, encara sort que m'han fet cas al mail i tenim aire acondicionat, que per cert em toca de ple i em deixa a hores d'ara amb una galipandria de cal deu, no hi ha res pitjor que un refredat d'estiu. Dutxa dins l'habitació només separada per una cortina amb un forat al sostre d'on surt l'aigua, WC al fons del passadís comunitari, encara sort que ens deixen entrar perquè vam arribar a les mil; dutxa i cap a sopar, quedem amb en Ramon, Gines, Pere, Padilla i ens endinsem a la nit madrilenya, per casualitat acabem a Chueca, el barri gay per excelencia, sembla normal i no ens donem comte fins que anem a entrar a la pizzeria i surten un grup de "ositos" encapçalats per una mole humana sense cabell, perilla i....una faldeta rosa, si si, impresionant; decidim fer drop de la pizzeria i anem a un bar que posa tapeo i té bona pinta, ens posem fins al cul de tapes no en sentit literal encara que els del costat que teniem segur que després si, en Pere anar fent comentaris i al final quan se'n van un li diu "sóc de Terrassa" XD owned. Megaentrecot, megatapes, tot bonissim, ben servit i ràpid, mil voltes a lo que em trobo ultimament per aquí. Pausa per destacar el bocata de calamars típic de Madrid, està increible, si jo tingues un negoci d'hosteleria el posava a la carta amb split second. Les propostes de continuar la nit són molt tentadores però decideixo fer drop i anar a l'hotel, la resta segueixen les aventures per Chueca i rodalies, el que va passar no seré jo qui ho expliqui perquè ademés em xaparien el blog XD.

Diumenge matí, a les 8 sona el despertador, he dormit de puta mare però l'aire em tocava de ple, ara pago les conseqüències, decideixo despertar al Rata amb un lleuger cop de coixí a l'esquena, la seva reacció és inesperada, de cop i volta i amb una velocitat que només ha estat vista a Viena quan la noia grassoneta sord-muda borratxa el perseguia pels carrers de la capital austríaca, fa un bot del llit amb una expressió de terror, de pànic, tambaleja i s'ha d'aguantar al llit desequilibrat per no caure a terra, mira el seu voltant amb estupefacció, no sap on és ni que passa, la seva mirada perduda no troba el que busca, de cop i volta em veu i en aquest moment no sé si fugir per la porta o saltar per la finestra, la seva frase següent és: "kevo tiu, estava somiant que em picaven, no m'ho tornis a fer o em moro", em parteixo de riure mentre recupera la respiració i ens preparem per marxar.


Ara fem el camí curt, parada de metro al costat del GP no senyalitzada, just davant del kebab i el badulake, immigració rules. Arribem bé de temps per les firmes però oh sorpresa Mark Tedin ha fet espantada i diuen que avui no hi serà, em cago en tot perquè era un dels meus objectius del viatge que em firmés les cartes de vintage, m'haig de conformar amb en Rob Alexander, que és un tiu de puta mare que va estar donant el callo tot el dia fins molt tard; com que vaig ser dels primers suposo que vaig enganxar quan firmava guay i les cartes m'han quedat de puta mare, més endavant posaré les fotos. Decideixo no tornar a fer més cua perquè és immensa i en Pere ha guanyat la primera ronda del segon dia, desgraciadament acaba amb un 2-4 en els drafts amb una mica de mala sort però acaba sobre el lloc 85 o així, el Rata juga side events, booster que guanya topdeckejant a un alemany que portava una monored escandalosa de curva, bombes, removals etc, la frase final que diu és algo així com "oh, i losed with my constructed deck" lol. Seguidament Rata i un servidor ens apuntem al mateix booster, ens sentem de costat i no ens trepitjem els colors, a ell li ha quedat una monored de croquetes bastant penosa i jo tinc un deck escandalós verd blanc amb Twilight sheperd, cisnes, l'elfo ke dona mana d'eventide etc, no puc perdre amb aquest deck ni de conya. Em toca contra un paio que va resultar estar top15 de limited i que era molt borde, la primera mulligan, m'atranco de maná i perdo, la segona em torno a atrancar però ell també i acabo guanyant per calitat de cartes, bombes flying que no té res per aturar-les. La tercera surto curvant amb elfo i ell també, em planta un Creavalles al kuart torn, però jo tinc el 2/5 indestructible que kuan ataca mostro carta i si es criatura la robo, doncs bé, durant 6 torns no ve cap criatura i el Creavalles em va agregant tres manas dels seus boscos sacrificats que no puc gastar amb res, al final em mata d'aquesta manera humillant quan ja començo a robar bixos però massa tard. El Rata guanya quarts, guanya semis i es planta a la final contra el paio aquest que m'ha guanyat, li diu que té pressa i que ha d'agafar el tren que li doni els punts i que ell es quedi el premi a lo que el Rata com a bon jugador que vol punts li respon que ell vol jugar que també vol els punts, doncs res, el paio se'n va plorant i sense premi, ale, per borde, no vegis la que li va muntar a semis a un italià que jugava pensant les jugades mentre ell jugava a velocitat estratosfèrica dient-li que com podia ser tan lent, noi, si has d'agafar el tren no juguis side events o et trobaràs això. Al final negocio amb el Rata i em quedo les dos caixes per posar cartes, moniiiiisimes, proximament fotos. A Bcn l'atonyino 3-0 demostrant-li que ha tingut un pèl de sort XD.

Acabats els side events que per cert tanquen aviat, fem un rulo pel GP mirant features i xerrant amb els colegues, mirant àlbums enganxo a un pro japonès i l'assaltem, m'hi gasto 70 euros i després 40 més amb un portuguès i 20 més amb un italià...total molta pasta XD, però m'emporto forces pijades com dos hypnotics koreans signats black border i moltes japos foil tirades de preu. Faig una ullada al draft del top8 on veig un norueg picant blau negre splashejant blanc al segon sobre per acabar jugant monoblue (???), mentre el del seu costat desesperat perquè no li arribava res XD. Entre pitus i flautes ja és hora de pirar i anem a sopar a un buffet lliure al costat de Chamartin, ens posem fins al cul i anem a pillar el tren, les aventures del ferrocarril són infinites en la meva vida de no tenir carnet de conduir fins els 29 anys i la tornada a Bcn no seria menys, entrem al vagó i una familia de romanesos ha okupat el vagó, quan comença a moure's el tren se'n van a la plataforma, tothom s'abraça literalment a les maletes i quan arriba el revisor li dic el que hi ha, afortunadament baixen a la pròxima parada sense problemes, no sense abans acusar-nos de robar-los-hi una maleta on portaven els bitllets XDDD; després diuen que hi ha racisme... . Sortim de Madrid a les 22:00 i arribem a Girona a les 11:00 del matí, hem hagut de fer transbord a Bcn un altre cop, i aquesta vegada han sigut dos hores de tren regional a petar. Arribem rebentats, mitja hora de carretera més on em costa mantenir-me despert, però gràcies al meu super repertori de temes d'Arkaitz, Innata, La Casa Azul etc. (eurovision rules) superem l'últim tram d'aquest gran viatge. Ara si, The End.

dimecres, 23 de juliol del 2008

OWNED!!!

Després de dures negociacions hem conseguit publicar la foto! Joe amb el seu últim gush japo comprat pre-restriccions al mòdic preu de 3,50 euros i entregat post-restriccions XD

dilluns, 21 de juliol del 2008

LCV JULIOL (Fotos)

Quarts de final, Oscar Hernandez vs. Wette
La library del rata, sempre ve de mà XD
Quarts de final, Bardolet vs. Xavi de Grandes
Quarts de final, Ávalos vs. Bomberman
Es un morphling? es un vesuvan? no! joe&kevo!
Quarts de final, Rata vs. Pizzero
Magicbreda present!
Team Pataners, Pizzero & Xicota
"IronStomach" Medina vs. Ambrojo jugant-se el top8, empat al final.
Vista general de la sala.
Corbella vs Óscar
Corbella crying després de ser atunyinat XD
L'edifici del campionat.
Removed from the game XD
Joe i Rata moments previs al campionat.
The Judge.
No hay nada como empezar el dia con unos buenos pulpillos con café para desayunar eh Oli XD
L'expedició blanenca al complet.

dilluns, 14 de juliol del 2008

Prerelease Eventide a Girona (fotos)

Mago blanco després de ser atunyinat en una intensa primera partida i un mulligan a quatre a la segona :/
No es un narco colombiano, es "Mastiman" Páez XD
Gines i Nancy, com sempre gràcies a la seva puntualitat casi no juguem. I say no no no...
Doray després de floodejar-se de terres vs. random nen que no sabia jugar XD
Vista general del pati interior del Zeppelin.
Albert Calzada i Jorge, un nou perico reclutat per mi :P
Narcis, Doray, Carol, Paez i Ivan construint el deck.
Carles Valdor "Baldurs", una ancient legend gironina ke torna al magic.





dimecres, 9 de juliol del 2008

The Library nº1 & Serra nº1


Ahir tenia insomni i em vaig posar a pensar que podria posar avui al blog, volia que fos algo original i que ningú més tingués, llavors vaig pensar en els primers fanzines de magic que van sortir a Espanya dels quals tinc el número 1 i l'article que WinterN va escriure fa poc al seu blog . The Library s'editava a València i per mi ha estat la millor revista que hi ha hagut de magic a Espanya, els seus comentaris en clau d'humor, sarcàstics i punxants no tenen comparació amb la correcció políticament correcte de totes les altres revistes; més endavant escanejaré les parts més interessants que trobi dels varis números que conservo, el primer sens dubte serà la secció del Dr. Forunculus on parla dels jugadors de magic madrilenys, i és que pel que sembla valencians i madrilenys no es portaven gaire bé per aquells temps en quan a magic es refereix, tot en clau d'humor això si.
El segon fanzine data del juliol de 1994, és la Serra, no la dels últims anys encara que compartissin nom, aquesta estava editada per la tenda Gigamesh de Barcelona i era bastant fluixeta, però en aquell temps era l'unic que teníem i ens flipava, en números següents van incloure llista de preus, més endavant escanejaré perquè no té preu veure bayous a 300 pts. XD. Volia escanejar-les senceres però porten molta publicitat i la majoria de pàgines són caspa així que aniré fent una tria.

Los Rumberos Catalanes - Lloret de Mar






Dedicado a mis amigos de Lloret, dadle al play que se que os va a gustar XD.
Update: el primero de la foto es el Ilde con pelo!!!

dimarts, 8 de juliol del 2008

The Viena Helium Experiment :D

Simic previews + bonus stax card

Spitting image és una carta play for fun, ni molt menys veurà llum dins cap baralla competitiva però és genial, es un clone per dos manás més (lol) però guanya retrace. Potser algun malalt ja pensa en que gastar el maná del mana drain per copiar colosos XD







Aquesta ja és més bona, un 4/4 de cost 5 és acceptable, sumem que dona +1/+1 a les altres criatures verdes i blaves que controles ja dius és molt jugable, però a més a més té com a extra l'habilitat de la musa verda que destapes al torn de l'altre les teves criatures verdes i/o blaves, ja podeu anar pensant combos, a mi el primer ke em ve al cap és el tradewind raider :P



Bonus card pels amics de les Workshops:

Ward of Bones 6
Artifact
Each opponent who controls more creatures than you can't play creature cards. The same is true for artifacts, enchantments and lands.
Mages dare not attempt magic in its grotesque presence.
Illus. David Martin
#174/180


Un artefacte que és land equilibrium per terres, artefactes, enchantments i criatures! a mi em sembla molt tocha...6 manas els generes fàcilment amb una mud/stax al segon torn, no sé si pot entrar al lock de smokestacks pel seu alt cost però segur que veurà joc en aquest o algun altre deck, una de les cartes que s'haurà de vigilar la seva evolució, jo per si de cas n'agafaré 4 de sortida.